Referenties

Hieronder vindt u enkele referenties van onze klanten.

Fam. Chong en Carolien, Voorburg 07/12/2017

De kozijnendokter heeft bij ons alle kozijnen vervangen en nieuwe dakgoten gemaakt voor ons gemeentemonument in Voorburg. Wij zijn zeer tevreden! Ze komen hun afspraken na, zijn zeer vakkundig, georganiseerd en werken netjes. Ook nog probleempjes na de oplevering kwamen ze snel en vakkundig oplossen.Wij hadden voor de kozijnendokter gekozen omdat hun prijs zeer redelijk was en kregen professionals met een geweldige service.

Fam. De Jager, Den Haag 30/08/2017

Wij hebben begin 2017 aan de Kozijnendokter gevraagd om enkellaags isolerend glas te plaatsen in onze benedenwoning plus uitbouw uit begin 1900. Het hele traject, van offerte tot aanbrengen van tochtlatten, is met zorg en aandacht uitgevoerd. Er werd erg netjes gewerkt door de verschillende medewerkers en de begeleiding was ook in orde. Verder merkten we dat het binnen aanmerkelijk stiller is geworden. Je ziet amper dat er ander glas in zit, het authentieke aanzicht is hetzelfde gebleven. Of de gasrekening daadwerkelijk lager uitvalt moet nog blijken - de winter moet nog komen - maar we denken dat het binnen in ieder geval een stuk gerieflijker zal zijn.

Jochum Oostenbroek, Den Haag 21/09/2015

Eindelijk een Dokter gevonden waar ik een goed gevoel bij heb!!!!

Of het nu gaat om het herstellen van de raamkozijnen of het plaatsten van een hele nieuwe deur met kozijn, het gaat allemaal even professioneel. Dat is mijn ervaring met deze dokter. Op diverse winkels van ons hebben ze herstel werkzaamheden gedaan, of nieuwe kozijnen gezet. Voor ons is het prettig zaken doen met de Kozijnendokter. Duidelijke afspraken gemaakt van te voren, deze komen ze goed na. Het personeel is ook vakkundig waardoor ik een goed gevoel heb bij hetgeen wat ze doen.

Dank jullie wel, tot de volgende klus.

Jochum Oostenbroek
Domino's Pizza Den Haag e.o.

Menno van Duin, Rijswijk 10/06/2015

Onze kozijnen van 100 jaar oud waren helaas van binnenuit verrot. De Kozijnendokter kwam voor een reparatie, maar heeft destijds snel nieuwe (houten) kozijnen gemaakt. De nieuwe kozijnen lijken goed op het origineel, maar met modern gemak zoals dubbelglas en draai-kiepramen. Inmiddels zijn we vier jaar verder en hebben we samen met de Kozijnendokternog één raam en deur te gaan voor hele huis is vernieuwd in perfecte oude stijl! We krijgen regelmatig complimenten over onze nieuwe kozijnen!

Roeland van der Molen, Den Haag 06/03/2015

Mijn historisch jaren-20 hoekappartement incasseert al 100 jaar wind en regen. En dat bleek te zien aan de slechte staat van de prachtige houten kozijnen

De Kozijnendokter bleek dé specialist die mijn kozijnen kon renoveren én isoleren, zonder raampartijen te vervangen. Het resulaat: operatie geslaagd en de partiënt in blakende gezondheid!

Leinarts, Oegstgeest 23/04/2014

Afgelopen zomer alle kozijnen laten 'doen'. en nieuwe balkondeuren laten maken en installeren. en ..... al het houtwerk van kozijnen en ramen laten herstellen en nieuw beslag. Het was hard nodig. Uitstekend werk gelverd. Je kan niet zien waar het nieuwe hout zit. Naadloos hersteld. Duurde wat langer dan gedacht maar wel goed gedaan. Helder over de prijzen en op tijd (vooraf) afspraken over de prijs van meerwerk.

Aan te bevelen.

Marc Hommes, Den Haag 05/12/2013

De vier ramen in mijn huis bestonden uit schuiframen met contragewichten en glas in lood bovenramen. Met Eric en Ricardo afgesproken om deze te vervangen in HR++ glas en het zgn. Van Ruysdaelglas te plaatsen voor het glas in lood. Het was behoorlijk veel werk, maar er is hard doorgewerkt en het eindresultaat is fantastisch. Het contact - van offerte opmaken tot aan de oplevering - verliep vlot en was prettig. Elke dag werd netjes opgeruimd. Ook hebben zij meegedacht over de meest logische en in het straatbeeld passende oplossing.Een aanrader dus!!

Jan Smits, Den Haag 19/11/2013

Afgelopen zomer werd er tijdens schilderwerken geconstateerd dat de kozijnen op onze eerste etage en de dakkapel vervangen dienden te worden. Aangezien wij al positieve verhalen hadden gehoord over de Kozijnendokter hebben wij deze mannen gebeld en onze ervaring is meer dan positief. Er word zeer snel gereageerd op mijn mail/telefoon, afspraken netjes nagekomen en vooral het meedenken zodat kosten bespaart werden, want de dakkapel was na vervanging van een aantal delen weer prima en diende helemaal niet vervangen te worden. Ook met de vervanging van de kozijnen is er prima vakwerk geleverd. Kortom een partij om aan te bevelen.