• info@kozijnendokter.nl
  • 070 383 6714
  • 070 383 6714
 

Kom jij hiervoor in aanmerking?

Vraag subsidie aan voor je nieuwe kozijnen

Subsidie aanvragen

Last van tocht in huis? Of zijn je kozijnen toe aan vervanging? Het plaatsen van nieuwe kozijnen levert een flinke energiebesparing op. Een waardevolle investering dus. Kijk daarom eens of je in aanmerking komt voor subsidie door de Rijksoverheid of je gemeente. 

Subsidie voor kozijnen valt dit jaar onder de Investeringssubsidie Duurzame Energie. In totaal is er 124 miljoen euro uitgetrokken. De regeling loopt tot het einde van het jaar.  
 
Wat zijn de voorwaarden?  
Het verkrijgen van kozijnsubsidie is niet afhankelijk van materiaalkeuze: zowel houten-, kunststof- als aluminium kozijnen vallen onder deze regeling. Wat wel van belang is, is de U-waarde. Dit is een term om de isolatiewaarde van glas aan te duiden. Stelregel is: hoe lager de waarde, des te beter de isolatie. Bij enkel glas ligt de U-waarde bijvoorbeeld op 6, bij HR++ glas op 0.6.  

Om subsidie te krijgen voor je kozijnen mag de U-waarde van je glas niet hoger zijn dan 1.2. Verder zijn er nog wat aanvullende voorwaarden:  

Je bent eigenaar én hoofdbewoner van de betreffende woning.  

De subsidie is aangevraagd nadat je maatregelen uitgevoerd én betaald zijn.  

Kijk ook eens wat het Nationaal Energiebespaarfonds (Nationaal Warmtefonds) voor je kan doen.  

Neem contact op 
Hebben deze voorwaarden betrekking op jouw situatie en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Neem contact met ons op door te bellen naar 070 383 6714 of vul het contactformulier in op onze website. 

Kozijnen vernieuwen of verduurzamen?

Woon je in de regio Haaglanden en zoek je naar nieuwe of verbeterde kozijnen? Voor de renovatie of verduurzaming van jouw pand? Ga je liever voor vakmanschap en een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 070 383 67 14 of mailen naar info@kozijnendokter.nl.