Tochtafdichting

Heeft u last van tocht, kiertjes of naadjes tussen kozijnen, ramen of deuren?

De Kozijnendokter lost uw probleem graag op, en ook nog in de stijl van uw kozijn, raam of deur. Zo hebben wij uit voorraad leverbare VR strips, onder andere van het gerenommeerde merk HappyLift. Hiermee kan ieder schuifraam eenvoudig worden afgedicht zonder dat dit ten kosten gaat van originele details. Zo hoeft bijvoorbeeld uw klassieke, smalle raamhout niet te worden vervangen voor zwaar, lelijk profiel.

Ook hebben wij zelf houten tochtstrips ontwikkeld voor de tochtafdichting van openslaande ramen en deuren. Weg met de lelijke aluminium tochtstrips die een doorn in het oog van uw originele deur- of raampartij. Bovendien gaan onze chique tochtstrips langer mee. Meer waar voor uw geld dus.

U wist toch wel dat tochtstrips ook uw energierekening verlagen!? Laat warmte niet ontsnappen en kou of tocht niet ongewenst binnenkomen. Wij adviseren u graag hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Uiteraard adviseren wij u ook direct vrijblijvend over tochtwering als wij nieuwe kozijnen, ramen of deuren bij u plaatsen.

De Kozijnendokter dus ook voor een tochtvrij huis!

HappyLift is een van onze vaste en al jaren lang gerenommeerde leveranciers. HappyLift tochtborstelprofielen met daarin speciaal voor schuiframen ontwikkelde borstelafdichting voorkomen veel energieverlies. Voor de dichting van (wissel) dorpels heeft HappyLift een speciaal rubber 0 profiel ontwikkeld. Wij adviseren u graag over het volledige HappyLift assortiment of andere oplossingen die voor u het beste geschikt zijn.