Laat uw authentieke houten kozijn renoveren

Denkt u aan de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen? Bedenk dan eerst: prachtige houten kozijnen geven uw woning dat kenmerkende, authentieke karakter. Als het hout is aangetast, is een snelle genezing cruciaal. De Kozijnendokter maakt uw kozijnen weer gezond en origineel. De behandeling: uw kozijn renoveren.

Uw houten kozijnen houden dagelijks wind en regen buiten de deur. Hierdoor raakt het hout aangetast, door houtrot bijvoorbeeld. Het kozijn renoveren is dan een goede oplossing. Want hét visitekaartje van uw woning verdient natuurlijk de beste zorg. Ook is het een stuk voordeliger dan de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen.

Uw kozijn renoveren

Na aanleiding van ons bezoek of eventueel aangeleverde foto's stellen wij een nauwkeurige diagnose. We kunnen dan goed beoordelen uit welke houtsoort uw kozijnen bestaan. Erg belangrijk, want de mooiste uitstraling krijgt u pas als het nieuwe hout feilloos aansluit op uw huidige kozijnen. Wij zorgen ervoor.

Snel en efficiënt opereren

Na de diagnose komen we zo snel mogelijk langs voor de operatie. Onze werkwijze? Snel en efficiënt. Ter plekke verwijderen we het aangetaste deel, en vervangen het door mooi, gezond hout. Helemaal op maat gemaakt. Het kozijn renoveren gebeurt uiterst nauwkeurig en vakkundig, met uitsluitend specialistische zaagmachines.

We passen, meten, zagen bij en gebruiken de béste lijm. Want wij houden van hout. U ook?