• info@kozijnendokter.nl
  • 070 383 6714
  • 070 383 6714
 

Aangenaam: wij zijn de Kozijnendokter

Oprichters Ricardo Pronk en Eric Zalentein

Goede ideeën ontstaan vaak in goed gezelschap, op een terras. Zo ook het idee voor de Kozijnendokter.  

Ricardo en Eric zijn sinds 1993 werkzaam in de renovatiesector. Kennis over het renoveren van alles in en rondom huizen is er genoeg. Maar de droom was: specialiseren in één onderdeel van renovatie en verduurzamen. Zo ontstond op een zonnige zomerdag in 2011 het lumineuze plan om huizen in de regio Den Haag te verduurzamen en te verbeteren, met nieuwe of gerenoveerde kozijnen. De gevel is immers het visitekaartje van je huis.  

Duurzame kozijnen en panden
De missie was duidelijk: kozijnen vernieuwen en woningen verduurzamen in de omgeving Haaglanden. Inmiddels zijn we doorgegroeid en richten we ons volledig op vervanging van kozijnen en verduurzaming van panden. Met respect voor de bestaande architectuur en vanuit een zorgvuldige werkmethode.

Op maat gemaakt 
Wat de Kozijnendokter zo bijzonder maakt, is het vakmanschap van de installateurs en hun vermogen om je kozijnen precíes naar wens te maken. Of je nu gaat voor een volledig nieuwe stijl en betere isolatie, of kozijnen die identiek zijn aan het origineel: alles kan. 

De Kozijnendokter is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met tevreden klanten en bevlogen vakmensen die professional zijn in hun vak. Het bedrijf groeit elk jaar en maakt de woningen in Den Haag en omstreken steeds een stukje mooier.  

Kozijnen vernieuwen of verduurzamen?

Woon je in de regio Haaglanden en zoek je naar nieuwe of verbeterde kozijnen? Voor de renovatie of verduurzaming van jouw pand? Ga je liever voor vakmanschap en een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 070 383 67 14 of mailen naar info@kozijnendokter.nl.