• info@kozijnendokter.nl
  • 070 383 6714
  • 070 383 6714
 

Aannemers en bouw-zzp'ers: kozijnen op maat nodig?

Wij leveren kozijnen aan aannemers, zzp’ers en bouwbedrijven

Als vakman in de bouw werk je natuurlijk graag met de beste kozijnen van hout, aluminium en kunststof. Wij kunnen je deze leveren in de regio Haaglanden.

Betrouwbare kozijnenleveranciers
Heb je kwalitatief goede kozijnen nodig? Dan is de Kozijnendokter graag jouw regionale leverancier van hoogwaardige kozijnen. Wij werken met onze vaste betrouwbare leveranciers, zodat je weet dat je kwalitatief goed materiaal ontvangt. Wij adviseren en ontzorgen je. Zodat je snel het juiste kozijn kunt plaatsen bij je opdracht of klus. Zo helpen we elkaar.

Samenwerken? 
Dus zoek jij als collega een kozijnenspecialist, bel ons dan. Wij weten net als jij hoe belangrijk een ervaren en betrouwbare partner is. Bij ons krijg je premium kwaliteit en een snelle levertijd. Wij maken gebruik van het beste (isolatie)glas en werken nauw samen met lokale partners. 

Neem contact op 
Kom langs voor een goed advies. Onder het genot van bakkie praten we je graag bij. Je kan ook direct een offerte aanvragen of ons contactformulier invullen. Of bel naar: 070 383 67 14. 

Kozijnen vernieuwen of verduurzamen?

Woon je in de regio Haaglanden en zoek je naar nieuwe of verbeterde kozijnen? Voor de renovatie of verduurzaming van jouw pand? Ga je liever voor vakmanschap en een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 070 383 67 14 of mailen naar info@kozijnendokter.nl.