• info@kozijnendokter.nl
  • 070 383 6714
  • 070 383 6714
 

Praktijkervaringen van onze klanten

Referenties: onze klanten aan het woord

We zijn er voor onze klanten. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Daar gaan onze vakmensen iedere dag weer opnieuw voor. Want wat de Kozijnendokter zo bijzonder maakt, is het vakmanschap van de installateurs en hun vermogen om jouw kozijnen precíes naar wens te maken. Dit zeggen enkele van onze klanten over de samenwerking. 

Gemeentenmonument in Voorburg aangepakt

De Kozijnendokter heeft bij ons alle kozijnen vervangen en nieuwe dakgoten gemaakt voor ons gemeentemonument in Voorburg. Wij zijn zeer tevreden! Ze komen hun afspraken na, zijn zeer vakkundig, georganiseerd en werken netjes. Ook nog probleempjes na de oplevering kwamen ze snel en vakkundig oplossen. Wij hebben voor de Kozijnendokter gekozen omdat hun prijs zeer redelijk is en we kregen professionals met een geweldige service.

Familie Chong en Carolien - Voorburg

Enkellaags isolerend glas voor een pand uit 1900

Wij hebben begin 2017 aan de Kozijnendokter gevraagd om enkellaags isolerend glas te plaatsen in onze benedenwoning plus uitbouw uit begin 1900. Het hele traject, van offerte tot aanbrengen van tochtlatten, is met zorg en aandacht uitgevoerd. Er werd erg netjes gewerkt door de verschillende medewerkers en de begeleiding was ook in orde. Verder merkten we dat het binnen aanmerkelijk stiller is geworden. Je ziet amper dat er ander glas in zit, het authentieke aanzicht is hetzelfde gebleven. Of de gasrekening daadwerkelijk lager uitvalt moet nog blijken. De winter moet nog komen. Maar we denken dat het binnen in ieder geval een stuk gerieflijker zal zijn.

Familie De Jager - Den Haag

Vakkundig personeel en afspraken worden nagekomen

Eindelijk een dokter gevonden waar ik een goed gevoel bij heb! Of het nu gaat om het herstellen van de raamkozijnen of het plaatsten van een hele nieuwe deur met kozijn, het gaat allemaal even professioneel. Dat is mijn ervaring met deze dokter. Ze hebben herstelwerkzaamheden gedaan en nieuwe kozijnen gezet in een aantal van onze winkels. Het is prettig zaken doen met de Kozijnendokter. Van te voren duidelijke afspraken gemaakt, die ze goed nakomen. Het personeel is ook vakkundig, waardoor ik een goed gevoel heb bij hetgeen wat ze doen. Dank jullie wel, tot de volgende klus.

Jochum Oostenbroek - Den Haag

Plaatsen nieuwe kozijnen nĂ¡ houtrot

Onze kozijnen van 100 jaar oud waren helaas van binnenuit verrot. De Kozijnendokter kwam voor een reparatie, maar heeft destijds snel nieuwe (houten) kozijnen gemaakt. De nieuwe kozijnen lijken goed op het origineel, maar met modern gemak zoals dubbelglas en draaikiepramen. Inmiddels zijn we vier jaar verder en hebben we samen met de Kozijnendokter nog één raam en één deur te gaan voor ons hele huis is vernieuwd in perfecte oude stijl. We krijgen regelmatig complimenten over onze nieuwe kozijnen!

Menno van Duin - Rijswijk 

Nieuwe kozijnen met balkondeuren geplaatst

Afgelopen zomer alle kozijnen laten 'doen', nieuwe balkondeuren laten maken en installeren, en… Al het houtwerk van kozijnen en ramen laten herstellen met nieuw beslag. Het was hard nodig. Uitstekend werk geleverd. Je kan niet zien waar het nieuwe hout zit. Naadloos hersteld. Het duurde wat langer dan gedacht, maar het is wel goed gedaan. Heldere prijzen en op tijd (vooraf) afspraken over de prijs van meerwerk. Zeker aan te bevelen.

Familie Leinarts - Oegstgeest

Duurzame vervanging van schuiframen met contragewichten

De vier ramen in mijn huis bestonden uit schuiframen met contragewichten en glas-in-lood bovenramen. Met Eric en Ricardo afgesproken om deze te vervangen in HR++ glas en het zogenoemde Van Ruysdaelglas te plaatsen voor het glas in lood. Het was behoorlijk veel werk, maar er is hard doorgewerkt en het eindresultaat is fantastisch. Het contact - van offerte opmaken tot aan de oplevering - verliep vlot en was prettig. Elke dag werd netjes opgeruimd. Ook hebben zij meegedacht over de meest logische en in het straatbeeld passende oplossing. Een aanrader dus!!

Marc Hommes - Den Haag

Kozijnen vernieuwen of verduurzamen?

Woon je in de regio Haaglanden en zoek je naar nieuwe of verbeterde kozijnen? Voor de renovatie of verduurzaming van jouw pand? Ga je liever voor vakmanschap en een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 070 383 67 14 of mailen naar info@kozijnendokter.nl.