• info@kozijnendokter.nl
  • 070 383 6714
  • 070 383 6714
 

Klassieke erker met authentieke uitstraling

Kozijnendokter licht toe

Als er een projectaanvraag binnenkomt, is allereerst van belang: wat is de vraag en kunnen we dit realiseren? Soms is een aanvraag ongecompliceerd. Denk aan het vervangen van standaard kunststof kozijnen voor nieuwe, gelijkwaardige kozijnen met HR+ glas. Maar soms ligt het ingewikkelder. Dat komt goed uit, want juist van een specialistische opdracht gaat ons hart sneller kloppen.  

Specialistisch werk  
De opdracht in de Pijnboomstraat was zo'n geval. De erker had last van houtrot en tocht. Daarnaast was het schuifraam toe aan vernieuwing en vakkundige isolatie. Ook het glas-in-lood was toe aan vervanging. We hebben de huidige standaardbeglazing vervangen door HR++ glas, dat is dubbelglas met een extra isolerende coating en een tussenruimte gevuld met edelgas in plaats van lucht. Momenteel één van de populairste glassoorten.  

Authentieke uitstraling 
Bij zo’n authentieke erker wil je als opdrachtgever en uitvoerder maar één ding: recht doen aan de oorspronkelijke architectuur. We hebben de houten kozijnen vervangen door exemplaren van hetzelfde materiaal. Die zijn gemaakt door een van onze lokale partners in Den Haag. 

Vervolgens zorgen onze vakmensen voor een zorgvuldige en vakkundige plaatsing. En ook hier hanteerden we onze gouden regel: de buitenkant precies zoals het was, maar dan frisser, duurzamer én beter geïsoleerd. Het resultaat voor de opdrachtgever mag er zijn: mooie, vernieuwde kozijnen met een authentieke uitstraling en een aanzienlijke besparing op de energiekosten.  

Ook behoefte aan vakkundig advies? 
Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies via 070 383 67 14 of vul het contactformulier in.  

Kozijnen vernieuwen of verduurzamen?

Woon je in de regio Haaglanden en zoek je naar nieuwe of verbeterde kozijnen? Voor de renovatie of verduurzaming van jouw pand? Ga je liever voor vakmanschap en een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 070 383 67 14 of mailen naar info@kozijnendokter.nl.