• info@kozijnendokter.nl
  • 070 383 6714
  • 070 383 6714
 

Hoognodige opfrisbeurt en duurzaamheidsboost in één

Kozijnendokter licht toe

Tijdens dit project zijn de parterre en de eerste én tweede etage aangepakt. Aan de voorkant van de woning heeft de Kozijnendokter het standaard dubbelglas vervangen voor HR++ glas. Dit is, op triple glas na, momenteel het neusje van de zalm als het op raamisolatie aankomt. De nieuwe houten kozijnen zijn gemaakt door onze lokale partner. 

Let op scheefstand van ramen 
Ook hebben we een schuifraam vervangen voor een draaikiepraam, door middel van inhaakelementen. Bij historische panden als deze is het belangrijk dat de kozijnen hard zijn en voorál niet scheef staan. Omdat historische panden verzakken of scheuren, kan dat best een uitdaging zijn. Als het huis niet helemaal waterpas staat, moeten wij ervoor zorgen dat de kozijnen dat wel zijn. Naast het praktisch voordeel dat de raamisolatie met zicht meebrengt, gaat het pand er vanuit esthetisch oogpunt ook onzettend op vooruit. 

Gematteerd glas 
Bij gematteerd glas denk je misschien aan autoruiten. Maar wist je dat je het ook in je huis kan laten plaatsen? Dat hebben we bij deze woning ook gedaan. Een fijn alternatief voor dikke, ondoorzichtige gordijnen. Prettig als je in een dichtbevolkte buurt woont, maar 's avonds toch van het uitzicht wilt genieten.

Meer weten? 
Wij plaatsen onze gepersonaliseerde kozijnen met respect voor de bestaande architectuur en authentieke details. Kom gerust langs voor vrijblijvend advies, onder het genot van een bakkie. Wil je nog even nadenken? Geen probleem. Vul dan ons contactformulier in of bel naar 070 383 67 14. Tot snel! 

Kozijnen vernieuwen of verduurzamen?

Woon je in de regio Haaglanden en zoek je naar nieuwe of verbeterde kozijnen? Voor de renovatie of verduurzaming van jouw pand? Ga je liever voor vakmanschap en een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 070 383 67 14 of mailen naar info@kozijnendokter.nl.