• info@kozijnendokter.nl
  • 070 383 6714
  • 070 383 6714
 

Dit is er mogelijk.

Goede en mooie kozijnen zijn het visitekaartje van jouw woning. Goed onderhoud is hierbij heel belangrijk. Gebeurt dit niet, dan is vervanging van de kozijnen vaak nog de enige optie.  

Zeker bij een historisch of monumentaal pand, wil je dat de vervanging netjes en met respect voor het pand en haar historie gebeurt. Is dit moeilijk? Nee hoor, als het maar door de juiste vakmensen wordt uitgevoerd. Ontdek de mogelijkheden bij monumentale en historische panden.  
 
Respect voor de bestaande architectuur  
Wij zijn gespecialiseerd in de reconstructie van (klassieke) kozijnen. Met een vakkundige blik en chirurgische precisie vervaardigt De Kozijnendokter nieuwe kozijnen die je niet kan onderscheiden van het origineel. Altijd met respect voor de bestaande architectuur en authentieke details. Liever een volledige make-over? Dat kan ook. We bespreken graag de mogelijkheden, passend bij jouw wensen en woning. 

Beter isoleren en slim energie besparen 
Wist je dat het plaatsen van nieuwe kozijnen een flinke besparing op je energiekosten op kan leveren? Bijvoorbeeld door het enkelglas te laten vervangen door hoogwaardig isolatieglas. Er zijn verschillende soorten isolatieglas die passen bij jouw wensen. Wij zetten ze voor je op een rijtje. Lees meer over de mogelijkheden en kenmerken van verschillende typen glas.  

Contact 
Woon je in de regio Den Haag en staat kwaliteit bij jou voorop? Ga je liever voor een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn kozijn? Vraag via dit formulier een vrijblijvend consult aan of bel naar 070-3836714.  

Kozijnen vernieuwen of verduurzamen?

Woon je in de regio Haaglanden en zoek je naar nieuwe of verbeterde kozijnen? Voor de renovatie of verduurzaming van jouw pand? Ga je liever voor vakmanschap en een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 070 383 67 14 of mailen naar info@kozijnendokter.nl.