• info@kozijnendokter.nl
  • 070 383 6714
  • 070 383 6714
 

Je kozijnen vervangen? Dit is er allemaal mogelijk

De vakmannen van de Kozijnendokter regelen het

Goede en mooie kozijnen zijn het visitekaartje van jouw woning. Goed onderhoud is hierbij heel belangrijk. Gebeurt dit niet, dan is vervanging van de kozijnen vaak nog de enige optie.  

Zeker bij een historisch of monumentaal pand, wil je dat de vervanging netjes en met respect voor het pand en haar historie gebeurt. Moeilijk? Nee hoor, als het maar door de juiste vakmensen wordt uitgevoerd. Ontdek de mogelijkheden bij monumentale en historische panden.  
 
Respect voor de bestaande architectuur  
Wij zijn gespecialiseerd in de vervanging van (klassieke) kozijnen. Met een vakkundige blik vervaardigt de Kozijnendokter nieuwe kozijnen die je niet kan onderscheiden van het origineel. Altijd met respect voor de bestaande architectuur en authentieke details. Liever een volledige make-over? Dat kan ook. We bespreken graag de mogelijkheden, passend bij jouw wensen en woning. 

Beter isoleren en slim energie besparen 
Wist je dat het plaatsen van nieuwe kozijnen een flinke besparing op je energiekosten kan opleveren? Bijvoorbeeld door het enkelglas te laten vervangen door hoogwaardig isolatieglas. Er zijn verschillende soorten isolatieglas die passen bij jouw wensen. Bekijk de mogelijkheden en kenmerken van de verschillende typen glas.  

In contact komen?
Woon je in de regio Den Haag en staat kwaliteit bij jou voorop? Ga je liever voor een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag via dit formulier een vrijblijvend bezoek aan of bel naar 070 383 67 14.  

Particulieren

Hebben jouw kozijnen een opknapbeurt nodig? Zijn je ramen of deuren toe aan vervanging? Of ben je op zoek naar betere raamisolatie voor je (historische) woning? Kijk wat wij voor je kunnen doen. 

Particulieren

WBV & vastgoedondernemers

De kozijnen zijn het visitekaartje van een pand. Ben je vastgoedondernemer of vertegenwoordiger van een WBV? Dan ben je bekend met het meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Vroeg of laat zijn de kozijnen aan de beurt.  

WBV & vastgoedondernemers

Aannemers en bouw-zzp'ers: kozijnen op maat nodig?

Wij leveren kozijnen aan aannemers, zzp’ers en bouwbedrijven. Als vakman in de bouw werk je natuurlijk graag met de beste kozijnen van hout, aluminium en kunststof. Wij kunnen je deze leveren in de regio Haaglanden. Samenwerken?

Aannemers en bouw-zzp'ers: kozijnen op maat nodig?

Kozijnen vernieuwen of verduurzamen?

Woon je in de regio Haaglanden en zoek je naar nieuwe of verbeterde kozijnen? Voor de renovatie of verduurzaming van jouw pand? Ga je liever voor vakmanschap en een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 070 383 67 14 of mailen naar info@kozijnendokter.nl.