• info@kozijnendokter.nl
  • 070 383 6714
  • 070 383 6714
 

Vraag een offerte aan

Zo gaan we voor je aan de slag

Wat leuk dat je een offerte voor het vervangen van je kozijnen aanvraagt bij de Kozijnendokter. We gaan graag voor jou aan de slag. Het plaatsen van kozijnen vraagt vaak om maatwerk. Jouw wensen hierbij zijn leidend. We kijken samen met jou naar het beste materiaal en hoe we jouw woning zoveel mogelijk kunnen verduurzamen. 

Extra informatie
Verder is de status van het gebouw belangrijk, een oud gebouw vraagt bijvoorbeeld om een andere aanpak. Daarom hebben we vooraf een aantal gegevens van je nodig. Die gegevens kun je hier rechts invullen. We ontvangen het liefst alvast zoveel mogelijk informatie van je. Zodat we een offerte én plan op maat kunnen maken, passend bij jouw wensen.

Na de aanvraag
Als je de aanvraag hebt verstuurd, gaan onze vakmensen er zo snel mogelijk mee aan de slag. We komen graag vrijblijvend bij je langs voor een gesprek. We kijken dan samen welke kozijnen bij jouw wensen en huis passen. Nog steeds enthousiast? Dan komt één van onze specialisten langs om jouw kozijnen tot de millimeter nauwkeuring in te meten. 
 

Laat hieronder je gegevens achter

Kozijnen vernieuwen of verduurzamen?

Woon je in de regio Haaglanden en zoek je naar nieuwe of verbeterde kozijnen? Voor de renovatie of verduurzaming van jouw pand? Ga je liever voor vakmanschap en een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 070 383 67 14 of mailen naar info@kozijnendokter.nl.