• info@kozijnendokter.nl
  • 070 383 6714
  • 070 383 6714
 

Zijn jouw kozijnen toe aan vervanging?

Je kozijnen laten vervangen als particulier? Schakel de Kozijnendokter in!

Hebben jouw kozijnen een opknapbeurt nodig? Zijn je ramen of deuren toe aan vervanging? Of ben je op zoek naar betere raamisolatie voor je historische woning? Laat de Kozijnendokter langskomen voor een vakkundig advies. 

Schakel een specialist in 
Opeens valt het je op dat er houtrot is opgetreden in de kozijnen van je (historische) pand. Of wordt het tijd om je oude schuiframen te laten vervangen door draaikiepramen. Misschien wil je verduurzamen en de raamisolatie verbeteren door over te stappen over HR++ glas. Kortom: er moet iets gebeuren. Begin dan altijd met advies van een specialist.  

Persoonlijk advies 
Wij zijn actief in de regio Haaglanden en gespecialiseerd in het vervangen, reconstrueren, verduurzamen en isoleren van authentieke raamkozijnen. Wij maken geheel nieuwe kozijnen: op maat gemaakt. Altijd in nauw overleg met jou. Met jouw voorkeuren en onze vakkundige blik komen we tot een perfect resultaat.

Lokale parel  
Woon je in de regio Haaglanden en staan kwaliteit en goede service bij jou voorop? Ga je liever voor een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of een vrijblijvend bezoek aan via ons contactformulier. Je kan ons ook telefonisch bereiken, op 070 383 67 14. 

Kozijnen vernieuwen of verduurzamen?

Woon je in de regio Haaglanden en zoek je naar nieuwe of verbeterde kozijnen? Voor de renovatie of verduurzaming van jouw pand? Ga je liever voor vakmanschap en een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 070 383 67 14 of mailen naar info@kozijnendokter.nl.