• info@kozijnendokter.nl
  • 070 383 6714
  • 070 383 6714
 

Kozijnen vervangen: zo gaan wij te werk

Ontdek onze unieke werkwijze

Als de kozijnen van jouw woning vervangen moeten worden, wil je dat dit goed gebeurt. Dit vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben we onze eigen werkwijze ontwikkeld.

Onze vakmensen vervangen jouw kozijnen met respect voor authentieke details en de architectuur van het pand. We maken alles op maat en ruimen aan het einde van de dag netjes op. Zodat jij meteen volop geniet van de nieuwe kozijnen.

Verduurzaming en reconstructie met respect voor de historie
Wij zijn gespecialiseerd in de reconstructie van (klassieke) kozijnen. Met een vakkundige blik vervaardigt de Kozijnendokter nieuwe kozijnen die niet te onderscheiden zijn van het origineel. Ook de ramen en kozijnen van monumentale panden zijn te verduurzamen, isoleren, renoveren of reconstrueren. Dat doen we met beleid en een zachte hand.

Hoe gaan wij te werk?
Als het op kozijnen aankomt zijn wij echte fijnproevers. We weten wat er nodig is, op zowel esthetisch als praktisch vlak. We staan bekend om onze betrokken en professionele manier van werken.

Stap 1: kosteloos overleg en advies. We kijken samen welke kozijnen bij jouw wensen en huis passen. Vervolgens komt één van onze specialisten langs om jouw kozijnen tot op de millimeter nauwkeurig in te meten.

Stap 2: de tekentafel. We werken jouw wensen uit tot een strak plan en stemmen dit steeds met je af. Ben je helemaal tevreden? Pas dan zijn wij ook blij.

Stap 3: aan de slag. We gaan de uitgedachte papieren in werkelijkheid omzetten in blinkend nieuwe, op maat gemaakte kozijnen. De oude kozijnen worden met zachte hand verwijderd, de nieuwe vakkundig geplaatst. Aan het einde ruimen we alles netjes weer op.

Professionele partners
Voor de leveringen van de verschillende soorten kozijnen werken we samen met professionele en gespecialiseerde partners. Partners waar wij al jaren mee samenwerken en waarvan wij zeker weten dat ze kwaliteit leveren. Zo weten wij precies welke partner past bij jouw vraagstuk. 

Of het nu om een houten, aluminium of kunststof kozijn gaat, wij weten waar we het moeten halen. Waarna onze vakmensen de kozijnen professioneel en op de millimeter nauwkeurig komen plaatsen. In elke stap van het proces blijf jij betrokken.

Neem contact op
Langskomen bij de Kozijnendokter? Onze deur staat voor je open, kom gerust langs voor een bakkie en een stukje advies. Of kijk voor de mogelijkheden rond op onze site. Bellen kan altijd: 070 38 367 14 of vul het offerteformulier in.

Kozijnen vernieuwen of verduurzamen?

Woon je in de regio Haaglanden en zoek je naar nieuwe of verbeterde kozijnen? Voor de renovatie of verduurzaming van jouw pand? Ga je liever voor vakmanschap en een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 070 383 67 14 of mailen naar info@kozijnendokter.nl.