• info@kozijnendokter.nl
  • 070 383 6714
  • 070 383 6714
 

Duurzaamheid en de Kozijnendokter

Verduurzaam je woning door isolerend glas te plaatsen

Naast onze liefde voor het ambacht van op maat gemaakte kozijnen, vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. 

Daarom is de Kozijnendokter graag jouw partner in het verduurzamen van je woning. Verder werken wij en onze partners zo duurzaam mogelijk. 

Op maat gemaakt
De kozijnen die wij plaatsen zijn op maat gemaakt voor jouw woning. Zo weet je zeker dat ze perfect passen en maximaal isoleren. Ze sluiten naadloos aan en gaan op in het bestaande gebouw. Vooral bij oude en monumentale woningen is maatwerk nodig. In de kozijnen plaatsen we isolerend glas. Zo weet je zeker dat jouw woning een stuk duurzamer wordt met hetzelfde mooie aangezicht. 

Isolatieglas
We plaatsen het beste isolatieglas. Isolatieglas is een verzamelterm voor alle niet-enkelglazige ramen. Denk daarbij aan HR- (hoog rendement) ramen en trippleglas. Alles wordt precies naar wens gemaakt. Hoogrendementsglas komt in een aantal varianten, die je van elkaar kan onderscheiden met de zogeheten U-waarde: dit getal geeft aan in hoeverre een materiaal warmte doorlaat. 

Kijk maar mee: 

  • HR glas: dubbelglas met coating (U-waarde ± 1.9) 
  • HR+ glas: dubbelglas met coating en een edelgasvulling (U-waarde ± 1.6) 
  • HR++ glas: dubbelglas met een verbeterde coating en een edelgasvulling (U-waarde ± 1.2) 
  • HR+++ glas of triple glas: driedubbelglas met coating en edelgasvulling (U-waarde ± 0.9)

Lees hier een uitgebreidere toelichting.

Nieuwe kozijnen? Kies triple glas!

Je kozijnen vervangen hoef je – als je gelukt hebt – maar één of twee keer voor je huis te doen. Wanneer je dit wil doet, vraag je je vast wel eens af: ‘Hoe kan ik met mijn kozijnen slimmer energiekosten besparen?’ De Kozijnendokter heeft hét antwoord voor je.

Triple glas of drievoudig glas is het beste isolatieglas dat nu op de markt is. Er hangt een prijskaartje aan, maar deze investering verdient zich al snel terug. Eén blik op de lagere energierekening zegt genoeg.

Nieuwe kozijnen? Kies triple glas!

Kozijnen vernieuwen of verduurzamen?

Woon je in de regio Haaglanden en zoek je naar nieuwe of verbeterde kozijnen? Voor de renovatie of verduurzaming van jouw pand? Ga je liever voor vakmanschap en een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 070 383 67 14 of mailen naar info@kozijnendokter.nl.