• info@kozijnendokter.nl
  • 070 383 6714
  • 070 383 6714
 

Zo gaan wij te werk.

Als de kozijnen van jouw woning vervangen moeten worden, wil je dat dit goed gebeurt. Dit vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben we onze eigen werkwijze ontwikkeld.  

Onze vakmensen vervangen jouw kozijnen met respect voor authentieke details en de architectuur van het pand. We maken alles op maat en ruimen aan het einde van de dag netjes op. Zodat jij meteen volop geniet van de nieuwe kozijnen. 
 
Reconstructie met respect voor de historie 
Wij zijn gespecialiseerd in de reconstructie van (klassieke) kozijnen. Met een vakkundige blik en chirurgische precisie vervaardigt De Kozijnendokter nieuwe kozijnen die niet te onderscheiden zijn van het origineel. Ook de ramen en kozijnen van monumentale panden zijn te isoleren, renoveren of reconstrueren. Dat doen we met beleid en een zachte hand.  

Hoe gaan wij te werk? 
Als het op kozijnen aankomt zijn wij echte fijnproevers. We weten wat er nodig is, zowel op esthetisch als op praktisch vlak. We staan bekend om onze betrokken en professionele manier van werken.  

Stap 1: kosteloos overleg en advies. We kijken samen welke kozijnen bij jouw wensen en huis passen. Vervolgens komt één van onze specialisten langs om jouw kozijnen tot op de millimeter nauwkeurig in te meten.  

Stap 2: de tekentafel. We werken jouw wensen uit tot een strak plan en stemmen dit steeds met je af. Ben je helemaal tevreden? Pas dan zijn wij ook blij.  

Stap 3: aan de slag. We gaan de uitgedachte papieren werkelijkheid omzetten in blinkend nieuwe, op maat gemaakte kozijnen. De oude kozijnen worden met zachte hand verwijderd, de nieuwe met chirurgische precisie geplaatst. Aan het einde ruimen we alles netjes weer op. 

Lokale partners 
Wij werken samen met goede, lokale partners. Zij leveren het geraamte voor jouw nieuwe houten kozijnen.In elke stap van het proces blijf je betrokken.  

Kom in contact 
Op consult komen bij De Kozijnendokter? Onze deur staat voor je open, kom gerust langs voor een bakkie en een stukje advies. Of kijk voor de mogelijkheden rond op onze site. Bellen kan altijd: 070 38 367 14 of vul het contact- of offerteformulier in.  

Kozijnen vernieuwen of verduurzamen?

Woon je in de regio Haaglanden en zoek je naar nieuwe of verbeterde kozijnen? Voor de renovatie of verduurzaming van jouw pand? Ga je liever voor vakmanschap en een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 070 383 67 14 of mailen naar info@kozijnendokter.nl.