Uw kozijn renoveren of repareren?
Wij maken hout weer gezond.

Onze topprioriteit? Uw houten kozijn repareren of renoveren, en weer móói maken. De Kozijnendokter stelt een betrouwbare diagnose, en voert vervolgens een passende behandeling uit. Het resultaat: kerngezonde kozijnen, in absolute topconditie.

Want de Kozijnendokter houdt van hout. Wilt u graag uw authentieke kozijn renoveren of repareren? Of het nu gaat om ramen of deuren: wij zorgen ervoor dat de constructie stevig blijft en er weer schitterend uitziet met nieuw hout.

Acuut kozijn renoveren

Aan de hand van uw foto's stellen wij een betrouwbare en nauwkeurige diagnose. Vaak is een acute ingreep van belang. We komen dan ook zo snel mogelijk langs om het kozijn te repareren. We verwijderen ter plekke het aangetaste hout, en vervangen het met nieuw, gezond hout.

Specialistische zaagmachines

Uw kozijn renoveren, dat doen we in één keer goed. Daarom gebruiken we specialistische zaagmachines, ontworpen om specifieke delen hout mee uit te zagen waarna we deze delen plaatselijk vervangen. Zo kunnen we gericht te werk gaan, en de operatie snel en minutieus afronden.

Vakman in kozijn repareren

De Kozijnendokter kiest voor vakwerk. Wij zagen, passen, meten en schafen bij en gebruiken de beste lijmen en bevestigingsmaterialen. Dit alles voor het mooiste resultaat. En natuurlijk zorgen we ervoor dat het nieuwe hout feilloos aansluit op het authentieke karakter van uw kozijn

In korte tijd zijn uw schitterende houten kozijnen weer helemaal gezond.