De Kozijnendokter

Sinds 1993 zijn Eric Zalentein en Ricardo Pronk actief in renovatie en onderhoud van diverse disciplines zoals woningen, bedrijfs- en winkelpanden en andere gebouwen zoals overheidskantoren en horeca.

Na de vakopleiding tot timmerman startte Eric zijn bedrijf in de aannemerij. Ricardo was al jong actief in de glasindustrie. 20 jaar lang was totaalonderhoud hun core business, totdat zij besloten "back to the roots" te gaan.

De Kozijnendokter wordt in 2012 opgericht en met oog voor detail, respect voor architectuur en gevoel voor hout specialiseren Eric en Ricardo zich in Kozijnen, inclusief deuren, glas en hang- en sluitwerk.

Unieke ideeën en authentieke aanpak op moderne wijze onderscheidt ons van de andere collega's. Omdat er ongekende passie en kennis in huis is over kozijnen, deuren en ramen van alle materiaalsoorten, weet De Kozijnendokter altijd weer kwalitatief werk naar tevredenheid af te leveren.

Herstel van kozijndelen, renovatie van een volledig kozijn of het plaatsen van een nieuw kozijn; De Kozijnendokter geeft u een eerlijk advies, met als doel een tevreden klant.

Wij komen graag bij u langs voor een gesprek op maat!

Eric en Ricardo, aangenaam, uw kozijnenspecialisten.