• info@kozijnendokter.nl
  • 070 383 6714
  • 070 383 6714
 

De kozijnen zijn het visitekaartje van een pand. Ben je vastgoedondernemer, vertegenwoordiger van een WBV? Dan ben je bekend met het meerjaren onderhoudsplan (MJOP). Vroeg of laat zijn de kozijnen aan de beurt.  
 
De Kozijnendokter in Den Haag is gespecialiseerd in beide. Wij maken gebruik van het beste (isolatie)glas en werken nauw samen met lokale partners. We geven advies op maat. Het plaatsen van nieuwe, duurzame kozijnen in combinatie met. isolatieglas zorgt al voor een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Daarnaast zorgt verfraaiing en verduurzaming voor een stijging van de woningwaarde. 

Terug naar de authentieke uitstraling  
Zijn de kozijnen van je historische pand verweerd en vervallen? Geen probleem. Wij plaatsen nieuwe kozijnen terug, kwalitatief van het hoogste niveau en niet te onderscheiden van de oorspronkelijke. Dit doen we met respect voor de historische status van het gebouw. Dit is onze specialiteit.  

Neem contact op 
Heb je advies of input nodig? Dat is bij ons vrijblijvend. Kom langs voor een bakkie op de zaak. Ben je er al uit? Vraag dan een offerte of consult aan via ons contactformulier. Je kan ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op 070-3836714

Kozijnen vernieuwen of verduurzamen?

Woon je in de regio Haaglanden en zoek je naar nieuwe of verbeterde kozijnen? Voor de renovatie of verduurzaming van jouw pand? Ga je liever voor vakmanschap en een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 070 383 67 14 of mailen naar info@kozijnendokter.nl.