Aluminium Kozijnen

Soms is aluminium de beste keuze voor een nieuw kozijn.

Aluminium is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld grotere raampartijen en vooral wanneer u stalen kozijnen heeft. Bovendien is het sterk materiaal en brandwerend. Daarnaast geven aluminium kozijnen veel lichtinval door het slanke profiel.

Wilt u kiezen voor duurzaam, kies dan voor aluminium. Vaak is dit hergebruikt, of gerecycled materiaal. Of uw kozijn kan na 40 jaar, wat ongeveer de levensduur is van een aluminium kozijn, gerecycled worden. Zo draagt u uw steentje bij aan het milieu. Dat is toch een mooi bijkomend voordeel!

Aluminium kozijnen zijn zeer onderhoudsarm. Roesten niet, krijgen geen rottende plekken en zijn tegenwoordig ook in diverse kleuren leverbaar waardoor er altijd wel een kozijn naar uw wens is. Bovendien blijven aluminium kozijnen langer schoon doordat deze geen vuil en stof aantrekken. Handig toch!

Aluminium kozijnen stonden vroeger bekend als goedkope oplossing en niet al te chique. Tegenwoordig zijn er, door de innovaties bij onze leveranciers, moderne varianten verkrijgbaar in diverse stijlen. Aluminium kozijnen zijn voorzien van HR++ glas en hebben als voordeel dat de stookkosten flink omlaag gaan.

Aluminium kozijnen houden hun kwalitatieve uistraling en functionaliteit. Dat is de kwaliteit van tegenwoordig waar de Kozijnendokter voor staat.

Laat ons u adviseren en u bent jarenlang voorzien van fantastische kozijnen van topkwaliteit zonder al te veel onderhoud.