• info@kozijnendokter.nl
  • 070 383 6714
  • 070 383 6714
 

Schakel een expert in.

Zijn jouw kozijnen toe aan vervanging?

Hebben de kozijnen van jouw historische pand een opknapbeurt nodig? Zijn je ramen of deuren toe aan vervanging? Of ben je op zoek naar betere raamisolatie voor je historische woning? Vraag een consult aan bij De Kozijnendokter voor een vakkundige diagnose. Zijn de kozijnen niet meer te redden, dan plaatsen wij een identiek paar terug.

Schakel een specialist in 
Opeens valt het je op dat er houtrot is opgetreden in de kozijnen van je monumentale pand. Of is het tijd om je oude schuiframen te laten vervangen door draaikiepramen. Misschien wil je de raamisolatie verbeteren door over te stappen over HR++ glas. Kortom: er moet iets gebeuren. Dat begint met advies van een specialist.  

Persoonlijk advies 
Wij zijn actief in de regio Haaglanden en gespecialiseerd in het renoveren, reconstrueren en isoleren van authentieke raamkozijnen. Er zijn tal van mogelijkheden om tocht tegen te gaan, van het plaatsen van tocht strips tot voorzetramen. Wat voor jou de beste optie is? Dat hangt af van (de staat van) jouw kozijnen en wensen.  

Lokale parel  
Woon je in de regio Haaglanden en staan kwaliteit en goede service bij jou voorop? Ga je liever voor een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn kozijn? Vraag dan een offerte of een vrijblijvend consult aan via ons contactformulier. Je kan ons  ook telefonisch bereiken, op 070-3836714

Kozijnen vernieuwen of verduurzamen?

Woon je in de regio Haaglanden en zoek je naar nieuwe of verbeterde kozijnen? Voor de renovatie of verduurzaming van jouw pand? Ga je liever voor vakmanschap en een uniek ontwerp dan voor een dertien-in-een-dozijn-kozijn? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 070 383 67 14 of mailen naar info@kozijnendokter.nl.